Tuesday, 17 January 2012

MeNgHaRapKaN SiDiA

Mungkin awak dah lupa saya , mungkin jgk awak tak sedar yg saya menyayangi awak, mencintai , mengasihi awak . Tapi ap boleh buat , mungkin kita tada jodoh kn ? :)
Saya redha dgn kententuan ilahi ( : , Hrap suatu hari nnt awak sedar yg saya perlukan cinta awak ♥ . Kbye :'(

Monday, 26 December 2011

CaRa UnTuK mEngAtAhUi KaMu MeNyInTaI sEsEoRaNg

Cara Untuk Mengetahui Kamu Mencintai Seseorang...

12:
Kamu bercakap dengan dia hingga lewat malam dan bila kamu tidur, kamu masih teringat padanya.


11:
Kamu berjalan dengan perlahan sekali bila bersama dengannya.

10:
Kamu rasa serba tak kena bila berjauhan dengannya.

9:
Kamu akan tersenyum bila kamu mendengar suaranya.

8:
Bila kamu memandangnya, kamu tidak nampak orang lain di sekeliling. Kamu hanya nampak dia...

6:
Dia adalah segalanya yang kamu ingin fikirkan.

5:
Kamu perasan kamu sentisa senyum apabila kamu memandangnya.

4:
Kamu akan melakukan apa sahaja untuk membolehkan kamu berjumpa dengannya.

3:
Semasa kamu sedang membaca ini, dalam fikiran kamu terbayang wajah dia sahaja.

2:
Kamu begitu asyik memikirkan tentang dirinya sehingga kamu tidak perasan bahawa nombor tujuh hilang/tiada.

1:
Kamu akan balik ke atas untuk memastikan adalah betul tiada no 7 dan kamu akan tergelak sendiri.

BUATLAH HAJAT KAMU SEKARANG. KAMU TAU APA YANG KAMU PALING INGINKAN.....

InGiN mEnGuCaPkAn rAsE sAyANg

japanese said "aishiteru" korean said "saranghaeyo" chinese said "wo ai ni" mexico said " ti amo" philippines said "mahal na mahal kita" ................................. ...english said " i love you" malay said "aku cinta padamu" and now i said " kamek sayang kitak gilak2" haha Copy&Paste to semua wall kwn awak yg plg awak syg and juga , saya [ jika awak syg sy ]. ~ Jika awak dpt sekurang kurangnya 5 , awak memang KAWAN SEJAT

Sunday, 25 December 2011

jAnJi Ku PaDaNyA...aKu BeRjAnJi

Tahukah,betapa hebat cintaku, betapa hebat kasihku. seputih salji, aku akan anyamkan untuk kebahagian menjadi miliknya, aku tidak mahu melihat dia derita lagi.Sesungguhnya mengenali wanita setabahnya, membuatkan cintaku makin bermunkim, kerinduan ini tetap aku bajai dalam jiwanya...InI JANJIKU!!!!!!

Sunday, 11 December 2011

A liTtLe PiEcE oF hEaVeN

hidup ini bgaikan lilin......jikalau lilin itu padam bermana.....kita sudah meninggal dunia....ary2 mcm2 dugaan dan rintagan.....yang harus kita tempuhi.....jgan sesekali putus asa....dimana ada kenderaan disitu ada jalan......dimana ada kemahuwan disitu ada jalannya......so....lu fikir larh sendiri pandai2 larh kat korang tempuhi rintangan......arh....ary ny ary paling boring.....x taw nak buat ape sampai  merapu dalam blogsport....ny....... hahahax.....n hidup ny bgaikan ais krim.....nikmati larh...ia sebelom ia cair.....